Hama Casano 53813

Popis produktu

Parametry produktu

Typ rozhraní
drátové
Pouze numerické
ne
Herní
ne
Ergonomické
ne
Podsvícení
ne
Lokalizace
česká
Mechanické
ne

Parametry produktu

Typ rozhraní
drátové
Pouze numerické
ne
Herní
ne
Ergonomické
ne
Podsvícení
ne
Lokalizace
česká
Mechanické
ne

Popis produktu

Praktická klávesnice HAMA pro každodenní použití

Klávesnice HAMA Casano v tenkém provedení pro snadné ovládání stolního počítače nebo notebooku. Díky vysoké odolnosti je zajištěna dlouhá životnost i při každodenním používání, psaní textů, zpracování tabulek a jakékoli jiné rychlé činnosti na PC. Jednotlivé klávesy jsou navrženy pro co nejpohodlnější psaní, díky konstrukci softtouch je stisk každého tlačítka jednoduchý a snadný.    

Rozvržení kláves do těsné blízkosti zamezuje výraznějšímu zanesení nečistot do meziprostoru a současně jednoduché čištění. Tenká Slim konstrukce nikterak neomezuje možnosti kláves, a tak nechybí ani plnohodnotný numerický blok. Klávesnici HAMA Casano stačí pouze připojit a ihned můžete začít pracovat.    

Hama Casano

Elegantní štíhlá klávesnice pro snadné a rychlé zadávání údajů do PC nebo notebooku. Laserem vypálené znaky s vysokou odolností na klávesách s konstrukcí softtouch pro lehký a příjemný stisk. Kompatibilní s OS Windows XP/Vista/7/8. Nastavitelná výška klávesnice.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

  • Připojení: USB
  • Rozměry: 435 x 126 x 14 mm
  • Počet tlačítek: 105
  • Barva: černá

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

4zákazníci doporučují produkt
2zákazníci nedoporučují produkt
75 %
průměr z 8 hodnocení
5
4 ×
4
1 ×
3
2 ×
2
0 ×
1
1 ×

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Pánské tenisové boty","https://panska-tenisova-obuv.heureka.cz/"],["Ředidla a rozpouštědla","https://redidla-rozpoustedla.heureka.cz/"],["Mletá káva","https://mleta-kava.heureka.cz/"],["Vodní hračky","https://vodni-hracky.heureka.cz/"],["Zvedací magnety","https://zvedaci-magnety.heureka.cz/"],["Jednorázové bio nádobí","https://jednorazove-nadobi.heureka.cz/f:29320:1/"],["Kubánské doutníky","https://doutniky.heureka.cz/f:28869:41775364/"],["Sjezdové lyže 110 cm","https://sjezdove-lyze.heureka.cz/f:22154:21696583/"],["Vegan bronzery","https://bronzery.heureka.cz/f:37325:1/"],["Stojany na nože nerez","https://bloky-na-noze.heureka.cz/f:14830:1749967/"]],"Vybrané značky":[["Klávesnice Lenovo","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:51/"],["Klávesnice ActiveJet","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:189988/"],["Klávesnice Vertux","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:62201189/"],["Klávesnice Gigabyte","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:121428/"],["Klávesnice GoGEN","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:21381291/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat bidet?","https://bidety.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-bidet/"],["Jak vybrat zahradní slunečník?","https://zahradni-slunecniky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zahradni-slunecnik/"],["Jak vybrat příslušenství ke kočárkům?","https://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-prislusenstvi-ke-kocarkum/"]],"Vybrané produkty":[["Kuchyňská linka Naturel 180 cm lesk bílá se spotřebiči Beko EASYBLOK10B","https://kuchynske-linky.heureka.cz/kuchynska-linka-naturel-180-cm-lesk-bila-se-spotrebici-beko-easyblok10b/"],["Rojaplast Piknik dětský zahradní set s boxy mořený","https://detsky-zahradni-nabytek.heureka.cz/rojaplast-piknik-detsky-zahradni-set-s-boxy-moreny/"],["Aga Ochranná síť 305 cm na 6 tyčí černá síť/černá","https://ochranne-site-trampoliny.heureka.cz/aga-ochranna-sit-305-cm-na-6-tyci-cerna-sit-cerna/"],["Tubifast 5 cm x 10 m","https://obvazove-materialy.heureka.cz/tubifast-5-cm-x-10-m/"],["b.box Svačinový box střední flamingo fizz","https://boxy-na-svacinu.heureka.cz/b-box-svacinovy-box-stredni-flamingo-fizz/"],["Goodgoods karbon zelený 16″ 1 ks","https://sipy-a-sipky-pro-kuse.heureka.cz/goodgoods-karbon-zeleny-16-1-ks/"],["Robosea Seaflyer bílý","https://podvodni-skutry.heureka.cz/robosea-seaflyer-bily/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}