Logitech G710+ 920-005704

85 %

Popis produktu

Parametry produktu

Herní
ano
Mechanické
ano

Recenze

  • , zakoupeno v MALL.CZ

    Nedoporučuje produkt

    70 %
    • .
    • anglická klávesnice
    • hlučnost stisku kláves

    .

  • , zakoupeno v JRC Czech

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Viz recenze.
    • Maly levy shift.

    Vhodne pro lidi co uz maji veci od Logitechu.

Parametry produktu

Herní
ano
Mechanické
ano

Popis produktu

Logitech G710+

HMATOVÉ VYSOKORYCHLOSTNÍ MECHANICKÉ KLÁVESY

Volné pole působnosti

Mechanické klávesy klávesnice G710+ poskytují vysokou odezvu při hraní her a hmatovou zpětnou vazbu na vyšší úrovni než pogumované klávesy. S ovládací silou 45 g a zdvihem 2 mm jsou klávesy optimalizovány pro rychlé zadávání příkazů. Navíc byly klávesy testovány na výdrž až 50 milionů stisknutí.

VELMI TICHÉ KLÁVESY

Zaměřeno na hru

Tiché, neklikající spínače kláves a vestavěný tlumicí kroužek pod každým krytem klávesy výrazně snižuje nepříjemný zvuk vznikající při stisku kláves, aniž by byla omezena odezva.

NASTAVITELNÉ DVOUZÓNOVÉ PODSVÍCENÍ

Přehlednost díky podsvícení

Klávesy snadno rozeznáte – i za špatného osvětlení. Celá klávesnice je podsvícená bílým světlem LED; podsvícení lze nastavit ve čtyřech úrovních včetně „Vypnuto“. Pro lepší viditelnost kláves WASD a šipek lze jejich jas nastavit nezávisle na zbytku klávesnice.

OKAMŽITÝ PŘÍSTUP K MÉDIÍM

Více prvků pod kontrolou

Praktické jednodotykové ovládací prvky poskytují okamžitý přístup k ovládání hlasitosti a přehrávání médií, aniž byste museli stisknout funkční klávesu.

ŠEST PROGRAMOVATELNÝCH KLÁVES G-KEY

K vašim službám

Tři makra na klávesu G-key umožňují konfigurovat až 18 jedinečných funkcí pro každou hru.* Využijte síly kláves G-key a přiřaďte jim funkce vyžadující stisk jedné klávesy, složitá makra nebo komplikované skripty LUA v reálném čase, čímž jednoduše zrychlíte aktivaci akcí, a zůstanete tak ve hře a vždy o krok napřed před vaším protivníkem. Můžete dokonce vytvářet nová makra v průběhu hraní. - Programování kláves G-key vyžaduje software Logitech Gaming Software, který je k dispozici na stránce gaming.logitech.com/support.

PŘEPÍNAČ HERNÍHO REŽIMU

Žádné špatné pohyby

Právě se chystáte dovršit rekord v nejvyšším počtu ideálních headshotů, když vás nechtěný stisk kláves pošle na neplánovaný výlet na plochu. Nedopusťte, aby vám taková chyba přerušila vítěznou řadu – snadno deaktivujte klávesu Windows jedním tlačítkem, a vaše hra tak nebude přerušena.

FUNKCE SNÍMÁNÍ AŽ 26 KLÁVES NAJEDNOU

Klávesy určené pro hraní

Vstup kombinací více kláves na klávesnici G710+ zajišťuje, že složité pohyby jsou uskutečněny vždy naprosto přesně. Díky funkci snímání až 26 kláves najednou můžete stisknout jakýkoli počet kláves včetně modifikačních (Control, Alt, Shift) v libovolném pořadí – výsledkem bude přesně to, co jste zamýšleli. 110 KLÁVES S FUNKCÍ ANTI-GHOSTING

Technologie na dotek

Všech 110 kláves klávesnice G710+ je zkalibrováno za účelem potlačení ghostingu. V žáru bitvy je třeba zároveň běžet, úkrokovat, vybírat zbraň a otevírat dveře. Stiskněte a podržte více kláves najednou beze strachu, že bude nějaká vynechána nebo naopak nechtěně aktivována.

PROPOJOVACÍ PORT USB

Zvuk na dosah

Snadno připojte vaši myš, náhlavní soupravu či jiné zařízení USB prostřednictvím vysokorychlostního propojovacího portu USB klávesnice G710+, aniž byste museli hledat port USB vašeho počítače.

SNÍMATELNÁ OPĚRKA ZÁPĚSTÍ

Doplňková opěrka

V případě potřeby máte k dispozici opěrku zápěstí. Nebo, pokud vám překáží, opěrku jednoduše sundejte.

ODOLNÉ SKLÁPĚCÍ NOŽKY

Odolejte tlaku

Klávesnice G710+ je vysoce odolná ve všech směrech – a její sklopné nožky nejsou výjimkou. Odolné sklopné nožky zajišťují stabilitu a pohodlí pro dlouhé a náročné hodiny strávené hraním.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

2zákazníci doporučují produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
85 %
průměr z 4 hodnocení
5
2 ×
4
2 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • Doporučuje produkt

    100 %
    • Skvělý design
    • Velice příjemná hloubka kláves
    • Ideální na MOBA hry (Lol, Dota)
    • Velice nízká hlučnost v porovnání s ostatnímy mechanickými klávesnicemi
    • Neskutečně přesná funkce anti-ghosting
    • Multimediální panel
    • Stabilita na stole
    • Podsvícené klávesy a jejich nastavitelnost
    • Klávesy nejsou označeny polepkami takže se písmenka nesloupnou častým používáním
    • Podpěrka na ruce je velice pohodlná
    • Nic

    Po třem měsíčním používání si tuto klávesnici nemůžu vynachválit. Naprosto ideální volba pro náročné uživatele. Jediný problém byl prvních pár dnů s rozložením kláves ale na to se dá velice rychle zvyknout. Někomu nemusí vyhovovat cena, já si ovšem myslím že za tak neskutečnou kvalitu se to milionkrát oplatí. Opravdu na této klávesnici neshledávám jedinou vadu.

  • , zakoupeno v MALL.CZ

    Nedoporučuje produkt

    70 %
    • .
    • anglická klávesnice
    • hlučnost stisku kláves

    .

  • , zakoupeno v JRC Czech

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Viz recenze.
    • Maly levy shift.

    Vhodne pro lidi co uz maji veci od Logitechu.

  • Logitech je tradičným výrobcom periférii a tento rok spoločnosť pripravila mechanickú klávesnicu. Logitech G710+ ponúka ...

    Zobrazit celou recenzi na digitalportal.sk

  • Tak tradiční výrobce periferií, jakým Logitech zcela jistě je, nemůže zůstat pozadu a opomíjet mechanické klávesnice, kt...

    Zobrazit celou recenzi na www.svethardware.cz

{"Oblíbené kategorie":[["Dětské bazény","https://detske-bazenky.heureka.cz/"],["Kuchyňské linky","https://kuchynske-linky.heureka.cz/"],["Gumičky do vlasů","https://vlasove-gumicky.heureka.cz/"],["Čajovary","https://cajovary.heureka.cz/"],["Krmivo pro kočky","https://krmivo-a-vitaminy-pro-kocky.heureka.cz/"],["Prostěradla 120x60","https://prosteradla.heureka.cz/f:20781:1565134/"],["Dámské černé mikiny","https://damske-mikiny.heureka.cz/f:20493:1430427/"],["Elektrické grily","https://kuchynske-grily.heureka.cz/f:33754:1/"],["Kávovary na E.S.E. pody","https://kavovary-kapsle.heureka.cz/f:35932:45471655/"],["Prodlužovací kabely 20 m","https://prodluzovaci-kabely.heureka.cz/f:17350:34872367/"]],"Vybrané značky":[["Klávesnice Tellur","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:54004332/"],["Klávesnice Red Fighter","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:41146675/"],["Klávesnice Xtrfy","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:21524153/"],["Klávesnice Ozone","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:824262/"],["Klávesnice Denver","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:42248482/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat antivirový program?","https://antiviry.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-antivirovy-program/"],["Jak vybrat kompasy a buzoly?","https://kompasy-a-buzoly.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kompasy-a-buzoly/"],["Jak krmit ryby?","https://udrzba-vody-v-jezirkach.heureka.cz/poradna/krmeni-ryb/"]],"Vybrané produkty":[["Dřevěné bludiště Chico","https://hlavolamy.heureka.cz/drevene-bludiste-chico/"],["Novofine jehly 31gx6 mm 100 ks","https://injekcni-jehly-a-strikacky.heureka.cz/novofine-jehly-31gx6-mm-100-ks/"],["Ruscona Cleaner Čistič na nehty 1000 ml","https://pomocne-tekutiny.heureka.cz/ruscona-cleaner-cistic-na-nehty-1000-ml/"],["babyGO přístavná Amila creme","https://detske-postylky.heureka.cz/babygo-pristavna-amila-creme/"],["Lexibook Collinse Bradforda","https://prekladace.heureka.cz/lexibook-collinse-bradforda/"],["Plastová obálka samolepicí 250 x 350 mm + 40 mm x 0,06 mm (50 ks)","https://obalky.heureka.cz/plastova-obalka-samolepici-250-x-350-mm-plus-40-mm-x-0_06-mm-50-ks_2/"],["Převodník SRAM EAGLE X-SYNC 2, 104mm 12s, černá ocel počet zubů 34","https://prevodniky-pro-kliky.heureka.cz/prevodnik-sram-eagle-x-sync-2_104mm-12s-cerna-ocel-pocet-zubu-34/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}