Trust GXT 280 LED Illuminated Gaming Keyboard 20502

95 %

Popis produktu

Parametry produktu

Typ rozhraní
drátové
Herní
ano
Podsvícení
ano
Lokalizace
česká
Počet multimediálních kláves
8
Mechanické
ne

Recenze

  • , zakoupeno v Expert.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • dárek, nejsem schopna ohodnotit

Parametry produktu

Typ rozhraní
drátové
Herní
ano
Podsvícení
ano
Lokalizace
česká
Počet multimediálních kláves
8
Mechanické
ne

Popis produktu

Podsvícená herní klávesnice Trust GXT 280

Podsvícená herní klávesnice GXT 280 s CZ/SK rozložením kláves, oslnivým designem a přizpůsobitelnými klávesami je skvělým pomocníkem každého hráče! Ať už hrajete online hry pro více hráčů (MMO) jako World Warcraft, nebo střílečky z pohledu první osoby (FPS) jako Call of Duty, nebo Battlefield, najdete na této klávesnici vše potřebné.

Pohodlná i pro dlouhé hraní

Podsvícená herní klávesnice Trust GXT 280 má ergonomický design, díky kterému s ní dokážete pohodlně hrát i několik hodin. Klávesy s rychlou odezvou reagují velice přesně, takže budete mít vždy vše plně pod kontrolou.

Při navrhování této klávesnice jsme vzali v úvahu nároky a požadavky všech typů hráčů: dostatečné rozměry klávesnice, samostatné kurzorové klávesy (se snadným přístupem) a zvětšené nejpoužívanější herní klávesy (mezerník, enter apod.).

Klávesnice i klávesy byly testovány, aby vydržely i při opravdu náruživém hraní! GXT 280 je vynikající partner pro dlouhé hry online i offline!

Podsvícená

Díky jasnému LED podsvícení se tato klávesnice skvěle hodí do každé herní sestavy. Herní klávesy jsou podsvíceny třemi různými barvami. Barvu a jas podsvícení můžete nastavit. Ať už hrajete po tmě nebo za světla, nikdy nezmáčknete špatnou klávesu, protože všechno je dokonale vidět!

Herní software a anti-ghosting

Prostřednictvím herního softwaru si můžete podsvícenou klávesnici GXT 280 přizpůsobit svým představám. Upravit si můžete funkce i tlačítka a vytvořit si přesně takové rozložení, jaké pro svou hru potřebujete!

Klávesnice GXT 280 je vybavena hardwarem pro anti-ghosting, který zajišťuje správné rozpoznání až 6 kláves stisknutých současně. To je výhodné hlavně při hrách typu MMO, RTS a FPS, kde jsou často používány různé kombinace více kláves. Můžete tedy bez problémů používat všechny pokročilé útočné sekvence a komba.

Podsvícená

  • Osvětlení třemi různými barvami: červenou, zelenou a žlutou.
  • Snadné nastavení jasu a barvy klávesovými zkratkami

Design

  • Klávesy s velmi rychlou odezvou a přesnou reakcí CZ/SK rozvržení
  • Ergonomický design
  • Vysoce odolná a vhodná i pro dlouhé a náruživé hraní!
  • Odolná proti polití

Speciální funkce - Anti-ghosting

Plug & Play

Kompatibilní se systémem Windows 8, 7, Vista a XP - Pokud nechcete provést nastavení kláves, není dodaný software zapotřebí – klávesnici stačí připojit k portu USB a začít hrát!

GXT 280 LED Illuminated Gaming Keyboard from Trust International on Vimeo.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

2zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
95 %
průměr z 2 hodnocení
5
2 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v Expert.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • dárek, nejsem schopna ohodnotit
  • Doporučuje produkt

    90 %
    • 3 barvy podsvícení - červená, zelená, žlutá
    • 3 úrovně nastavení síly podsvícení
    • podsvícení je rovnoměrné a pouze se svítícími symboly (super), klávesy jsou perfektně čitelné (symboly jsou ostré)
    • v noci neoslňující, ve dne v pohodě čitelné
    • dlouhý backspace a vysoký enter pod ním
    • není hlučná, dobře se píše, zdvih tlačítek střední s akorát odporem
    • celkem kvalitní zpracování
    • diody na caps lock, num lock a scl lock svítí pouze červeně - ale až tak to neruší - dá se s tím žít :)
    • horní řada kláves (multimédia, podsvícení klávesnice apod.) nelze přeprogramovat - ostatmí klávesy ano

    za tu cenu super - rok používání - dosud žádný problém

{"Oblíbené kategorie":[["Hodiny a budíky","https://hodiny-a-budiky.heureka.cz/"],["Úložné boxy","https://ulozne-boxy.heureka.cz/"],["Odkapávače na boty","https://odkapavace-na-boty.heureka.cz/"],["Podhlavníky k vaně","https://podhlavniky-k-vane.heureka.cz/"],["Škrabky na auto","https://skrabky-na-auto.heureka.cz/"],["Holicí strojky Braun","https://holici-strojky.heureka.cz/f:4256:25615/"],["Zásnubní prsteny s diamanty","https://prsteny.heureka.cz/f:8859:43732;13143:410473/"],["Lyžařské brýle Head","https://lyzarske-bryle.heureka.cz/f:8647:808165/"],["Moskytiéry k zahradním altánům","https://prislusenstvi-k-zahradnim-altanum.heureka.cz/f:32247:43000881/"],["Pádla na kajaky","https://padla.heureka.cz/f:22577:5875074/"]],"Vybrané značky":[["Klávesnice Conceptronic","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:42125448/"],["Klávesnice WG","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:42702283/"],["Klávesnice Krux","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:41415886/"],["Klávesnice Kinesis","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:22896435/"],["Klávesnice TFY","https://klavesnice.heureka.cz/f:1853:24226779/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat nulovací můstek?","https://nulovaci-mustky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-nulovaci-mustek/"],["Jak vybrat hopsadlo?","https://hopsadla.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-hopsadlo/"],["Jak vybrat horolezecké lano?","https://lana.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-horolezecke-lano/"]],"Vybrané produkty":[["Lamart Valeria LT8001","https://zehlici-prkna.heureka.cz/lamart-valeria-lt8001/"],["GEWA kobylka na 5 strunné banjo","https://prislusenstvi-ke-kytaram.heureka.cz/gewa-kobylka-na-5-strunne-banjo/"],["Digitus DN-91420","https://patch-panely.heureka.cz/digitus-dn-91420/"],["Pirates of the Caribbean At Worlds End","https://hry-pro-psp.heureka.cz/pirates-of-the-caribbean-at-worlds-end/"],["Cartotecnica Rossi Krepový papír role 180g (50 x 250cm) - světle fialová 592","https://krepove-papiry.heureka.cz/cartotecnica-rossi-krepovy-papir-role-180g-50-x-250cm-svetle-fialova-592/"],["Pivní pas","https://zertovne-predmety.heureka.cz/pivni-pas/"],["Timago RA882 Chodítko čtyřkolové červené","https://zdravotni-choditka.heureka.cz/timago-ra882-choditko-ctyrkolove-cervene/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}