Nejnovější recenze ze sekce Klávesnice
Na LG tv funkční ihned. Zpracování dobré. Velký touchpad. Scrollování funkční.
Rozhodoval jsem se mezi tím a Logitech K400 Plus. Connect jsem vybral z důvodu velkého touchpadu a především velkých kláves šipka nahoru/dolů, na TV synové hrajou hry.
normální klávesnice bez blbinek
- Dělá co má
Pokud chcete Davinci Studio, tak za tuto věcičku se vyplatí připlatit - součástí byla licence (kartička s licenčním kódem), pokud máte dostatek materiálu pro střih. Práce s kolečkem je super. V balení byl kabel USB-C / USB-C.
- Zatím celkem funguje
- Lehké jak pírko andulky
Na východoevropské poměry dobré. Ale klávesnice koupená v Říši lidí byla o něčěm úplně jiném. Asi ji nechám opravit, v tomhle ***** takovou nekoupím.
K tipům pro kvalitní recenzi : Byla levná, ale i drahé věci na českém trhu jsou většinou šunt.
- funkčnosť
- veľa svetelných možností klávesnice
- roztomilá
- fajn sa s ňou hrá :)
- Příjemná klávesnice.
- Hezka
- Bytelna
- Rozumna cena
- Neprisel jsem na to, jak nastavit samostatne urcite klavesy na sviceni barvou
zatím klávesnice nezapojena
- Je dobra na fortnajt
- Je dobra na csgo/valorant
- Je mega responsive
Je mega hezka a kvalitni klavesnice mam ji ma snap keys a hodne čeho když mate playstation tak tu klavesnice ne kupujte ale jestli počitač tak je bomba shakalak
nic
- vhodný dárek
Klavesnici jsem zakoupil stejnou po druhé a stejný problém.Klavesnici nedoporučuji i přes její cenu.Obchod však vrátil peníze ihned po nahlašení problému.
- Nastavitelná
- Skvělá odezva
- Design
V první řadě musím pochválit cenu. Za tu cenu si pořídíte opravdu kvalitní herní klávesnici, díky které Vás budou hry bavit víc, stejně jako mě. Nemám co bych dodal. Díky značce Yenkee za super klávesnici.
- Funkčnost
- Životnost
- Podsvícení
- Odolné provedení
i při delším hrání je to stále pohodlné, tím pádem splnila mé očekávání a mohu hrát i 12 hodin denně. Je odolná, podsvícená a celkově po všech stránkách funkční. 10/10
- Kvalitní levná bezdrátová klávesnice
- Tichá
- Tlačítka jako Print Screen jsou jako sekundáční funkla na NumPadu
- "Neonové" podsvícení což nevypadá tak úžasně
- Některé tlačítka plně neprosvicujou podsvícení takže nejde vydět všechny jejich funke
- Žádný Software na třema programování otáčecího kola místo toho jen mnění hlasitost a při zmáčknutí ztlumí zvuk
- Funkční a skvela
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení herní klávesnice Niceboy ORYX K500X. Pěkný den, Niceboy
- cena, ale je to relativní
- občas nereaguje na přepnutí
- nezvyk na bakelitový zvuk kláves
- Výborně se na ni píše
- Naladění podsvícení je prostě úžasné, zvolíte barvu i intenzitu
- Zvuk i odezva bezva
- Za ty prachy paráda
Jsem s ní velice spokojen, jen malá výtka k připojovacímu konektoru - je hodně volný - použil jsem nemastnou lepicí plastelínu na obrázky - takové DoDo.