Nejnovější recenze ze sekce Klávesnice
- Kompaktní rozměry, bytelná konstrukce, podpěrka zápěstí. Podsvícení lze v softwaru velmi jednoduše přizpůsobit.
- cena, layout, připojení
- hlasitá, jedna AAA baterie
Klávesnici jsem kupoval jako levnou náhražku Logitech MX Keys do kanceláře s víceméně totožným rozložením, bohužel zázrak se nekoná a klávesnice je vážně hlučná, vrátil jsem ji
- Kvalitní zpracování
- Možnosti nastavení
- Poměr cena/výkon
Doporučuji
0k
S klávesnici jsem naprosto spokojený.
Tichá klávesnice
Splnilo očekávání
- vypadá dobře
- lehká, ale na stole stabilní
- kabel pro dobíjení není součástí balení
Funguje a dobře vypadá, používám jí měsíc denně a jsem spokojená. Klávesy jsou příjemné a tiché.
- Klávesnice je podle mých představ
Nedá se jí nic vytknout
šikovná věc
- vyhovuje mi velikost i odpor kláves.
- Výborná pro kancelářské použití.
- funkční klávesy mezi sebou nemají obvyklou mezeru, jsou tedy v jedné řadě, aby se tam vešlo více kláves s funkcemi.
Jedná se o nákup druhé klávesnice stejného typu. Klávesnice mi vyhovuje jak sklonem, tak odporem kláves i jejich velikostí. Nevadí ani Enter, který není přes dvě řady kláves. Výborné podsvětlení všech kláves ve třech úrovních jasu neoslňující bílé barvy, které se dá vypnout.
Trochu mne zarazilo, že se klávesnice nabíjela jen přes dodaný kabel USB-A>USB-C. Když jsem použil oboustranný USB-C, nabíjení nefungovalo. Zatím jsem neměl možnost testovat s jinými kabely. Klávesnice však zdá se vydrží i s podsvětlením velmi dlouho. První klávesnici používám denně několik hodin již 3 týdny.
Pod funkční klávesy jsem barevnou izolačkou nalepil 3 přerušované různobarevné proužky a "oddělil" tak opticky F1-F12 ... a je vyřešeno .
- Působí bitelně, poměrně těžká, dobře drží na stole - neklouže
- Světelná signalizace NumLock, Capslock
- Vypínač (ale mohll být něde nahoře)
- velký "enter" na hlavní klávesnici a velké "+" na numerické
- Odezva kláves je lehce jiná než na notebooku a trochu "chrastí", ale je to snesitelné a dá se zvyknout
- Pokud mi svítí lampička nad klávesnicí, některé klávesy se lesknou a hůře se pak čtou.
Super poměr výkon/cena
- podsvícení je okolo kláves, znaky jsou neprůsvitné; pro mě nic mnoho
- Velké množství režimů podsvícení osvětlení klávesnice
- Svítí skrz klávesy
- Vypnutí podsvícení jednou klávesou.
- Některé klávesy se dost viklají
- Některé klávesy při stisku vržou - hlavně mezerník
Klávesnici jsem chtěl hlavně kvůli podsvícení, které jde skrz klávesy. Vzhledem ke značce a ceně jsem nečekal zázraky, ale jsem příjemně překvapen. Možností nastavení je hromada a pro hračičky jsou i režimy různých blikání, barev, rychlostí atd. Mně stačí jednoduché nastavení sedmi statických barev a jejich intenzity. Vadou na kráse jsou některé viklající se a vrzající klávesy (hlavně space).
- Elegantní malá klávesnice
- Výborně se na ní píše
- Bezproblémové párování
- Nemá podsvětlené klávesy
- Rychlé doručení
Funguje ok
- Tichá
- Stírá se barva z písmen, špatné rozvržení kláves.
Po třech měsících používání je setřená barva na nejvíce používaných písmenech.
Na klávesnici je za tmy špatně vidět, a písmena jsou jinak rozvržená, proto nemůžete používat metodu všemi deseti, ale musíte se dívat, co chcete napsat. Bohužel se setřenými písmeny už nenapíšete nic. Reklamaci neuznají, že se jedná o opotřebení způsobené používáním. Dle mého názoru se jedná o výrobní vadu, která se projevila do půl roku od koupě, a budu dále řešit přes ČOI.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za recenzi k bezdrátové klávesnici Niceboy OFFICE K10 Comfort. Mrzí nás, že vám nevyhovuje a tedy ji nedoporučujete. Doporučujeme využít možnosti reklamace.
Pěkný den. Niceboy
- Nejlepší věc - dial na scroll v timeline
- dedikovaná tlačítka pro určité funkce
- velký start/stop tlačítko
- rychly trim in/out apod
- Studio verze Davinci Resolve součástí balení :)
- chvilku trvá si zvyknout
- některé sekundární funkce není jasné jak využít (youtube zachrání)
- je poměrně tlustá, ale i tak vypadá dobře :)
- některé tlačítka bych přesunul místo multicam tlačítek
Používám ji sice chvíli, ale určitě to do editačního flow zapadne a stane se nedílnou součástí. Nejlepší je samozřejmě dial, kterým se pohybujete na timeline a Studio verze pro Davinci Resolve :) Za ty peníze, pokud plánujete Studio verzi, tak se klávesnice vyplatí určitě. Pokud už Studio verzi máte, tak bych o tom lehce pochyboval, ale zase ji můžete prodat :)
Ještě nějaký čas si budu zvykat na změnu ve flow mojí práce, ale více pak dává smysl jak je Davinci postavené. S tím dialem si připadáte jak v profi střižně :D
Klávesnice překvapila, jsem zcela spokojen
- Levná
- Funkční
Klávesnici jsem vybral kvůli dobré ceně a zatím dělá, to co má.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »