Nejnovější recenze ze sekce Klávesnice
- Funguje dobře, žádné problémy se psaním
- Méně kvalitní plast, ale za tu cenu je super
Kupoval jsem ji do dílny k pc. Za tu cenu je to pro mě dobrá koupě cena vs kvalita je velmi dobra. Uvidíme jak dlouho vydrží...
Powerton SolarSlim WPKBSS-B CZSK
Jakub
Přidáno: 29. dubna 2024
(naposledy upraveno 25. května 2024)
Zakoupeno v MP Toner spol. s r.o.
- Nízke klávesy sú super pre používateľa zvyknutého na laptop
- Klávesnica je ľahká a tenká
- Jednoduché prepínanie medzi pripojenými zariadeniami
- Samostatné klávesy pre snímku obrazovky a kalkulačku
- Chýba kontrolka pre zapnutý/vypnutý NumLK
- Indikátor naibitia nie je veľmi konkrétny (riešený iba ako frekvencia blikania kontrolky práve pripojeného zariadenia)
syn je naplno spokojený
- přehledná
- chybí popis CZ klávesnice
- Nenašel jsem návod jak se přepíná síla podsvíceni kláves
?
Kašlu na cenu, investice do téhle klávesnice bylo to nejlepší co jsem pro svoji kariéru inženýra u PC mohl udělat, velice doporučuji, je naprosto bezchybná.
- kratsi travel, prijemny stisk
- docela ticha
- oddelene skupiny F klaves a separovany ESC, jak to mam rad
- vsechny klavesy na svych mistech, vcetne PrntScr, ScrollLock a Pause/Break
- Stabilni, nevrze
- nemusim ji nabijet i kdyz porad sviti
- "umi" i bezne bile podsviceni
- valecek na hlasitost a stisk na vypnuti zvuku je super
- Profil podsviceni jde "zapect" do pameti klavesnice, takze funguje i bez Win + SW Synapse
- dva ruzne sklony nozicek
- dlouhy levy shift
- na "maly enter" US rozlozeni si musim zvykat
- Nízká hlasitost
- Pevná konstrukce
- Podsvícení
- Kolečko na vladani hlasitosti
- Indikace nabíjení pod spacem
Je to má první mechanická klavesnice, takže moje recenze nebude dostatečně validní, ale myslím si, že za tu cenu dostanete velice kvalitni mechanickou klávesnici, která vás i muže překvapit.
- Produkt jsem již hodnotil 2x.
normální
Nejlepší klávesnice, jinou už nechci. Osvětlení sice nejde regulovat, jenom vypnout a zapnout, ale je to tak nějak akorát, vůbec nemám potřebu s tím cokoli dělat.
Píšu jenom dvěma prsty, takže se koukám kam ťukám, a ty velká písmena jsou pro lidi mého typu k nezaplacení.
Klávesy jsou také tak akorát, ani měkké, ani tvrdé, ani vysoké, ani nízké. Je poměrně těžká, takže zbytečně nejezdí po stole. Výškově proti minulým spíše nižší, určitě bych sem nedával opěrku pro dlaně. Při úhlu pod 45 stupňů prosvítá pod F klávesami světlo, ale nijak mě to neotravuje, aspoň vím kde je pomyslná hranice. Za mě - velice dobré, tady se přemýšlelo.
- Středně tichá, za ty peníze ok, ale...
- První koupená v Alze, druhá v Mironetu. Obě se ale chovají podobně - zdvojují občas psané znaky, a to kterékoliv. Toto se mi doposud na žádné klávesnici doma ani v práci nestalo.
- Dobrá cena
- Osvědčená značka
- Nádherná
- STRAŠNĚ nahlas cvaká. Doporučuji Outemu RED, úplně stejná klávesnice, ale necvaká
- Kvalitní klávesnice
- Pevná konstrukce
- Hezká klávesnice
- Rychlá odezva - bezdrátová
Přípojný kabel by mohl být také v bílé barvě nikoliv v dodávané černé
- Kvalitní kovová konstrukce
- skvělé switche
- výborna odezva
- Kabel dostatečně dlouhý
- ani ne tak hlasitá
- pohodlně se píšou i dlouhé texty
- velmi velký výběr nastavení podsvícení a i možnost své vlastní úpravy a ne jenom předem vytvořené presety
- Skvělé macro funkce
- gaming mode
- rozumná cena
- slušnáý kvalita
- hezké a regulovatelné podsvícení
- trochu vyšší
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »