Nejnovější recenze ze sekce Klávesnice
Super.
- Místo klávesy pro zobrazení kontextové nabídky je vypínání podsvětlení klávesnice. Nechápu.
Snažím se PC ovládat maximálně bez myši a tedy místo kliku na pravé tlačítko rád na webu používám tuto klávesu. V gmailu, na google disku, ... a místo toho si vypnu podsvit. Jak často tuto funkci lidi využijí a výrobce to hodí na takové místo.
Předáno dceři, ta je spokojená a já se vrátil ke staré dobré K120 od logitech.
- Nepodsvícená část kláves s českými znaky.
- Kontrast potisku nepodsvícených znaků a barvy klávesnice je mizerný.
- Font potisku je naprosto tragický. Menší a hůře čitelné to snad ani nejde vymyslet. Zlatá levná klávesnice logitech K120. Bílý popis na černém podkladu žádný podsvit ani nepotřebuje.
Klávesnici jsem koupil, protože pověst o dobrém poměru cena výkon dosahovala hvězd. Bohužel negativa jsou v mém případě nestravitelná. Nejsem typ, který píše po paměti. Žádné světelné efekty to nenahradí. Klávesnici jsem dal k dispozici synovi a tomu se líbí, takže doma zůstala. Nebráním se experimentům, ale už mám zase K120 a už to asi tak zůstane na věky.
Kritika se týká především této červené varianty. Já myslel, že výrobce celkové barvě uzpůsobí i potisk, ale ne. V Alze jsem u pokladny viděl stejnou klávesnici v bílé barvě a barva potisku byla v pohodě.
- Nízká cena
- Dobrá odezva kláves
V porovnání s deset let starým "nejlevnějším" modelem od Logitech je to bída. Levnější plast jaký nějaký měli dříve no name klávesnice. Takže trochu zklamání, ale kupoval jsem to jako klávesnici k laseru do dilny, tak mi to tolik nevadí.
- herní
- pěkný design
- kolečko na ovládání hlasitosti
- usb připojení
Koupila jsem synovi k narozeninám. vybral si jí kvůli všem vymoženostem co klávesnice má. Je spokojený. Doporučujeme
- hezký design (v bílé vypadá fakt dobře)
- kvalitní spínače TTC Red a možnost jejich výměny
- připojení drátové i bezdrátové
- klávesnice s cz layoutem a standardním rozložením 100%
- kolečko hlasitosti
- k dispozici SW pro další nastavení
- s ohledem na kvalitu, výborná cena
- v akci CZC nejlepší poměr cena/výkon
Výborná klávesnice od CZC. Jedná se o zcela univerzální klávesnici vhodnou na zábavu i práci. Oproti CZC.Gaming Reaperovi je zde standardní 100% rozložení kláves a tedy zde není to trochu nepříjemné posunutí šipek do numerické části a nestandardní rozložení kláves - PgUp, PgDn a Home, End. S ohledem na funkcionalitu je to aktuálně TOP poměr cena výkon. Ve výprodeji CZC skvělá nabídka. Nic lepšího za tu cenu teď asi není! Doporučuji!
Gigabyte AORUS K9 Optical GK-AORUS K9 Optical
Přidáno: 17. srpna 2024
(naposledy upraveno 17. srpna 2024)
Zakoupeno v CZC by Allegro
Výborný poměr cena výkon, přehledná tlačítka, doporučuji
Funguje.
Podsvícení je fajn, ale nastaveni si nepamatuje. Škoda. Jinak ke tichá a antighosting funguje dobře.
Málo viditelná písmena na klávesnici při dením světle.
- kompaktní
- hezké jasné podsvícení
- krytka na klávesnici proti prachu
- 2 velikosti nožiček
- dotykový panel mírně přehlédnutelný
- není bezdrátová
asi jedna z nejlepších klávesnic v poměru cena/výkon
- klasická klávesnice na psaní
- už po několika dnech používání se začínají stírat označení některých kláves
- Není příliš hlučná
- Nemá české znaky
- Je pro nenáročné,spíše pro děti .
- Nezvládá více kláves najednou.
- Nemá druhý popis kláves.
- Doporučuji s výhradou.
- Příjemná práce
- Bezdrátová verze šetří místo na stole
- Nesnadnost či nemožnost vyčistit prostor pod klávesou
Můj kus za měsíc práce začal mít problém s jednou klávesou. Vracela se do základní pozice se zpožděním. V domnění, že je pod ní smetí, jsem se prostor pod ní snažil vyčistit. Při tom bohužel odpadl kryt klávesy a nasadit zpět nešel. Pod klávesou však žádné smetí nebylo, opožděné vracení bylo výrobní vadou. Na hotline DELL odmítli reklamaci uznat a opravnu nemají. I když si dávám pozor na smetí, tak vyčištění prostoru pod klávesami bylo vždycky jednoduché. Tady ne, nebo o ni nevím. Takže jsem vyhodil několik tisíc.
- Vhodné pro menší notebooky bez numerické klávesnice
- Bezdrátové připojení
- Lze připojit nejen přes USB, ale i přes USB-C
- Při zapnutí této externí numerické klávesnice se klávesnice v notebooku přepne do jiného módu a nelze pořádně psát, jedinou možností je numerickou klávesnici po zadání číslic vždy vypnout.
- Důvodem koupě této klávesnice mělo být pohodlnější psaní, což se bohužel neděje.
- Splňuje očekávání
- vrchcá se na rovné ploše, sice levný, ale....
- Nějaká slečna mi minule slíbila, že tato nepotřebná hodnocení už ode mně nebudete žádat.
- přimpomínám její slib.
- prim. MDR. Břetislav Brožek, CSc.
funguje