Nejnovější recenze ze sekce Klávesnice
funguje
- Pekna, pise se dobre, tlacitka v pohode, podsviceni pekne.Snad vydrží
- nejde zapojit pro PS/2
Pěkně čitelné klávesy. Přirozený stisk.
- Cherry MX brown
- bezdrátová i drátová
- nízká latence
- skvělá cena
Klávesnici užívám 2 týdny a už přestává fungovat, "W" nereaguje někdy na dotyk a pěkně mě to vytáčí.
Reakce značky Niceboy
Vámi zmíněné komplikace s klávesnicí Niceboy ORYX K500X nás velice mrzí! Omlouváme se a doporučujeme reklamaci u prodejce, může se jednat o vadný kus.
Děkujeme za vaši recenzi. Pěkný den. Niceboy
- Ma i bluetooth pripojeni, rychle reakce na ovladani, vlozene baterky, mikroskopicky prijimac meprekazi
- Ma navic klavesy na ovladani medii a take vyvolani kalkulacky, zobrazemi plochy win, vyhledavani a zamceni windows.
- Klavesy f1-f12 jde prepinat mezi standartnimi retro funkcemi a sadou modernejsich, zmenu nastaveni si klavesnice pamatuje i po vypnuti klavesnice i pocitace.
Subjektivne bych upozornil na to ze nema klavesu printscreen, klavesa pro vyvolani kontextove nabidky rovnez není, druha klavesa na vyvolani nabidky start take ne, nezvlada soucasny stisk tri klaves v podobe sipka nahoru+sipka doleva+c, to muze omezovat v nekterych hrach. Nema popisky ceskych znaku jako čšďě...
- Perfektní tichá a úsporná
Měl jsem 10let klávesnici Genius Slimstar i220, která byla skvělá. Používám často kalkulačku a tak jsem hledal klávesnici, která by měla tlačítko pro její vyvolání. Našel jsem tuto. Ale to byl kardinální omyl. Tlačítka mají přeslechy a běžně se zobrazí 2 stejné znaky za sebou, nebo dva znaky sousedící. A jako by toho nebylo dost, tak klávesy nemají téměř žádné rozestupy, tudíž si ty překlepy velmi často vytváříte i sám. I když nestojí moc, tak jsou to naprosto vyhozené peníze.
- Perfektní podsvícení
- Super klávesnice
Přesně to, co jsem potřeboval a chtěl.
Rapoo E9100M 6940056188847
Registrovaný uživatel
Přidáno: 6. srpna 2024
(naposledy upraveno 28. srpna 2024)
- tloušťka 5mm!
- bluetooth + 2,4ghz usb
- životnost baterie 12měs
- tichá
- malá +numerická klávesnice
- neuspává se, okamžité reakce
- prémiový vzhled
- menší dosah, vadí překážky
- Spojení až na tři zařízení
- Výdrž baterie
- Hezké podsvícení
Jde jednoduše spárovat jak s ipohonem tak ipadem. Baterie drží několik dní, cenovka až směšná. Kupoval jsem především kvůli sympatické cenovce, potřeboval jsem ji hlavně k iPadu. A s tím funguje fakt perfektně.
ok
- velikost
- jedine navod v cestine chybal
Lehká, kvalitní USB klávesnice.
- pohodlné ovládání tv, konečně klávesnice s velkými písmeny. Je super
Vše ok.
Vše ok.
- bezdrátové připojení
nemá (manuální) vypínač a slot na uschování USB přijímače, ale v nabídce byla jediná bezdrátová. Funguje bezvadně. Žádná instalace po 1. zapojení.
- Velice příjemná klávesnice na psaní.
Doporučuji produkt.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »