Nejnovější recenze ze sekce Klávesnice
- podpora toucheID
- numericka klavesnice
- FN tlacitko je na jinem miste, nez na klavesnici macbooku
Presun FN tlacitka zpusobuje 2 neprijemne veci, prepinani CZ/US klavesnice je na jinem miste, ale hlavne time ze neni vlevo od control, option, command tlacitek, tak je potreba si zvyknout na posun, mam jeste druhou mensi klavesnici bez numericke klavesnice, tam je rozlezeni stejne jako na macbooku.
Ale jinak velka spokojenost i s odezvou tlacitek.
- Obyčejná mechanická klávesnice za krásnou cenu, vše co jsem od ní očekával jsem dostal
vhodný doplněk k NB při práci s hodně číslelných úkolů
- Vše OK,.. co psát o obyčejné klávesnici :- )
Spárováno s tabletem Samsung a funguje skvěle.
standartní klávesnice a píše.....
- přesná tlačítka s rychlou odezvou
- bezdrátové i drátové připojení
- efektní barevné osvětlení
- líbivý moderní technický dezign
- výměnná tlačítka - mikrospínače
Je to promyšléná a líbivá konstrukce, s klávesnicí se mi skvěle píše a na mém stole hodně dobře vypadá.
- Vysoky stupen customizace
- Jedna se o taktilni spinace, takze bacha na hlasitost. Ale top je proste vlastnost.
- Svítí a je levna
- Měkký stisk
- Nejistý stisk
- Nulová zpětná odezva
Dlouho jsem nepsal na horší klávesnici, je wobly, tlačítka tak měký stisk a nejistý že ani nevíte zda jste zmáčkli klávesu, myslel jsem že bude jak jiné slimstary jen s podsvícením. Jde do skříně jakou nouzovka. A hledám jinou. Hráči na tohle zapomeňte rovnou. A pokud v práci píšete více textu tak ještě horší. Tuhle recenzi jsem psal radši na mobilu a počítač nepoužívám, než mi dojde nová klávesnice( ani heslo nemůžete s tím napsat)
- dobrý poměr ceny a kvality
- Naprosto identický layout jako má laptop TP P14
- Kvalita provedení
- Možnost přímého propojení prostřednictvím BT, nebo donglu
Pro někoho možná cena
Za ty peníze by již mohly být klávesy podsvícené
- Kvalitní keycaps
- Několik režimů podsvícení
- Krásné balení
- Nevýrazné podsvícení
- Klávesnici lze připojit pouze přes bluetooth
Klávesnici jsem si vybral, protože měla skvělé hodnocení a byla zlevněna o 1000 Kč. Produkt je vhodný pro kancelářskou práci.
- vynikající klávesnice po všech stránkách
vynikající klávesnice, vyšší cena, ale stejně bych ji všem doporučila
- Kvalitne zpracovana klavesnice s hlinikovou konstrukci. Dobre podsviceni
Klavesnice nema CZ lokalizaci ale vyreseno nalepkami ktere se daji sehnat na internetu
- za málo peněz hodně muziky
- tužší backspace
- Technologie na nejvyšší úrovni
- Chybí vypínač, pro šetření baterie.
- Nízká spotřeba.
- Připojení ke 3 zařízení.
- Podsvícení.
- U číselných kláves jsou znaky v kroužku. Jsou pro Linux a ne Windows.
- Chybí mi znaky pro anglickou klávesnici, tak jak je u ostatních klávesnic.
- BIOS mi při spuštění PC hlásí, že není připojena klávesnice. Je to díky připojení přes BT.
Myslím, že je hodně předražená na to co poskytuje.
Prohlubně v klávesách nemají žádný smysl.
Jako levna klavesnice je tento product funkcni. Cena je bohuzel znat na provedeni. Prilis lehka, plast a provedeni bohuzel odpovida nizke cene. Propojeni s drobnymi obtizemi proslo. Nejvetsi problem s mezernikem ktery nespina po cele delce.
- Přestaly bolet artrotické prsty.
- Přesná reakce úhozu.
- Cenově dobře dostupná mechanická klávesnice.
- Odešla už po necelých třech letech. Prostřední řada písmen a číslic (asd ... 456) začala házet nesmyslné znaky, až přestala psát zcela, ověřeno na více počítačích. Od z podstaty drahého výrobku bych čekal větší spolehlivost.
Uvítal bych spolehlivější výrobek. Cena je cca 400 Kč / rok.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »