Nejnovější recenze ze sekce Klávesnice
- pěkný design
- snadná instalace
- jednoduché ovládání a nastavení podsvícení klávesnice
Mám tuto klávesnici v práci a chtěla jsem i na práci z domova. Vyhovují mi nízké klávesy, které se lehce stlačují. A taky je fajn, že na klávesnici jsou tlačítka pro ovládání zvuku :-)
Zklamání. Po pár dnech používání se stalo něco s kabelem - klávesnice po stiskutí jednoho písmene píše různá písmenka. Při té ceně se nevyplatí ani chodit na reklamaci. Za ty nervy jak to dlouho všechno trvá a kolik času tím člověk stráví to nestojí > šlo to rovnou do popelnice.
Produkt bych doporučil. Já už mam klávesnici asi 2 roky a teď jsem kupoval druhou jelikož si ji půjčil můj syn a chtěl ji také ze se mu s ni dobře hraje. Takže za ty peníze bude asi v pohodě. Jediné co mi na klávesnici vadilo je ta plastová část co je před klávesnici ale tu není problém sundat. Nebo otočit pod klávesnici.
- necitlivý touchpad
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi bezdrátové klávesnice TESLA Device D8mini. Je nám líto, že máte problémy s citlivostí touchpadu.
Pokud se setkáváte s potížemi s touchpadem, je pro nás důležité, abyste měli možnost tento problém co nejrychleji a nejeffektivněji vyřešit. Doporučujeme se obrátit přímo na místo Vašeho nákupu nebo na naši zákaznickou podporu.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Není v češtině a nelze sehnat nálepky
- tichá
- Dobrá cena na herní mechanické spínače
- Kolečko hlasitosti
- Výborné RGB možnosti
- Cvakání může být velký nezvyk
- Pro běžného nenáročného uživatele dobrý.
- Dlouhý zdvih, prodleva, humpolácký. Jinak použitelný.
Komu stačí levná klávesnice s humpoláckýma tlačítky a vysokým zdvihem tak dobrý. Žádná velká přesnost při psaní, ale pro někoho nenáročného je postačující.
- Levná, použitelná.
- Humpolácké tlačítka s vysokým zdvihem, prodleva.
Pro běžného uživatele dostačující,
Na této klávesnici se velmi dobře píše
- krásný design - elegantní
- relativně tichá, což jsem hledala
- možnost ji vypnout
- pokud není stůl absolutně rovný (třeba masiv), tak klávesnice při psaní drnčí - chce to opravdu rovnou plochu nebo podložku
Zatím naprostá spokojenost. Cena je vyšší, ale recenze zde mě přesvědčili ke koupi a zatím nelituji (cca týden používání)
Vyhovuje
Velmi příjemné klávesy, hezký vzhled, beze zvuku.Doporučuji.
Genius Smart KB-100 31300005403
Přidáno: 11. března 2024
(naposledy upraveno 11. března 2024)
Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.
Dobrá klávesnice
Není drahá
- Dobrý
- podsvícení s regulací
- jinak vpoho
- klavesnica je viborna
- Skvělé provedeni
- Vysoká kvalita
Bezproblemovy provoz,nedela kraviny,jako treba ze pise
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kdyz nechci.tak jako to delala predchozi klavesnice.
dobre se na ni pise.
tichy provoz
prepinac na zapnuti a vypnuti
prijatelna cena
velmi pekny design
prehledna tlacitka
nema milion zbytecnych multimaedialnich klaves
ma tlacitko pro vyvolani kalkulacky(na Manjaro linux)