Nejnovější recenze ze sekce Klávesnice
Genius SlimStar 7230 31310021403
Registrovaný uživatel
Přidáno: 25. února 2024
(naposledy upraveno 25. února 2024)
Zakoupeno v ExaSoft.cz
- chybí možnost vypnutí klávesnice
- nekvalitní zpracování
Klávesnice působí velmi laciným dojmem, ovšem za cenu cca 250 Kč se není čemu divit.
Chybí tlačítko na vypnutí klávesnice, klávesnici lze vypnout jen vytažením baterie.
Pokud chcete bezdrátovou klávesnici, vyplatí se připlatit a pořídit kvalitnější model.
- tichá
- v češtině
- nastavitelné rgb
- pohodlná
klávesnice je jednoduchá, dobře podsvícená, problémem jsou stisky kláves Enter a podobně dlouhých, kdy se musíte trefit doprostřed nebo stisk opakovat-jinak pohoda
- Klávesnice
- žádná
Klávesnicí jsem stornovala, protože objednala navíc , počítač byl vybaven s klávesnici .
White Shark Commandos Black Red Switch GK-2106
Registrovaný uživatel
Přidáno: 24. února 2024
(naposledy upraveno 24. února 2024)
Zakoupeno v Electro World
- Krásná, kompaktní
- Neuvěřitelně hlučný
- Obrovská zástrčka USB
Bohužel nemohu posoudit výhody klávesnice, protože mi v obchodě prodali vadnou klávesnici. Musel jsem ji vrátit. Ale hluk a nepohodlí kvůli velmi vysokým klávesám jsem stihl ocenit. Nerozumím, proč je všichni považují za herní a pohodlné. Cena není odůvodněná.
Okamžitá nefunkčnost tlačítka - caps lock..
Syn je spokojený, tlačítka krásně klikají...pěkné podbarvení, dobrá odezva..
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení herní klávesnice Niceboy Oryx K300X. Pěkný den, Niceboy
- osvětlená klávesnice, příjemná tlačítka
- přijatelná cena
- často (asi z 50%) nejde regulovat jas osvětlení klávesnice - nereaguje (nevím, zda to je na reklamaci nebo zda to dělají všechny kusy)
- nepravidelně problikává i při vypnutém zdroji
Pěkná klávesnice za příjemnou cenu, výše uvedené nevýhody kazí dojem.
Má snad všechny klávesy na správném místě, touchpad dobře umístěn, na večer bezva podsvícení, nikdy nepřekáží, produkt určitě doporučuji, k televizi nejlepší klávesnice, co jsem kdy měl. Píše se na ni skoro samo, pro začátečníky malá ráda, mějte s ní strpení, myslím že se to vyplatí.
- Klávesnice je malá, krásná a přesně takovou potrebuji
Klávesnice je úplně na nic, protože zdvojuje písmena nebo je vynechává a nejde na ní správně napsat ani "ahoj". A to nemluvím o tom, že český návod vůbec neodpovídá skutečnosti a spárování jsem si musela vygooglit na diskuzních forech. Pro spárování je nutné vytukat na klávesnici PIN z počítače a ZMÁČKNOUT ENTER. Pak už se kod nikdy neobjeví a je naopak nutné vytukat jakykoliv pin do počítače, klidně "1234" a ten pak v zápětí vytukat na klávesnici a dát ENTER. Vůbec nechápu, že takový zmetek může mít tak dobré hodnocení na Heurece, když na jiných hodnoceních píší uživatele přesně to, co já - spárování na tužku a zdvojuje písmena.
Reakce značky EVOLVEO
děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
Mrzí nás, že máte se zakoupenou klávesnicí potíže. Dle Vašeho popisu se bude jednat o vadný kus, doporučuji Vám přistoupit k reklamaci klávesnice / k vrácení klávesnice během 14-denní lhůty pro vrácení.
V případě potřeby se na nás můžete obrátit prostřednictvím naší technické podpory [email protected] , kde s Vámi vyřešíme vzniklou situaci k Vaší plné spokojenosti.
Přeji Vám hezký den.
Lenovo Professional Wireless 4X30H56848
Přidáno: 22. února 2024
(naposledy upraveno 22. února 2024)
Zakoupeno v LenovoShop.cz
- Je super, koupila bych zase.
Vše v naprostém pořádku. V hodinách fyziky je aktivní, vyjadřuje se poměrně výstižně a pracuje samostatně. Jeji pozornost ale někdy kolísá. Složitější úlohy řeší s pomocí majitele. Jeji znalosti, které se prokázaly v písemných testech, jsou lehce nadprůměrné, ovšem se vzestupnou tendencí. Domácí úkoly vypracovává pečlivě. Je ve tvých možnostech dosahovat lepších výsledků. Super klavesnice
podsvícená klávesnice s možností regulace osvitu
- vypadá hezky, hodně nastavení rgb
- jako největší nevýhodu považuji to že se po každém vypnutí resetuje a vždycky když zapnete komp tak to musíte zase přemačkat na vaše nastavení a to mě dost štve a je to hodně otravné, jediná možnost je USB always on jinak se nastavení pokaždé smaže.
- Mně vyhovuje
- Koupil jsem 3 kusy, jedna odešla po 2 dnech
- Příjemná a přesná klávesnice
- Možnost výměny tlačítek
- Podsvícení
- Nemá českou diakritiku.
S klávesnicí jsem spokojen. Vyhovuje mým požadavkům. Malé minus je absence české diakritiky.
- Dobře zpracovaná herní klávesnice
- Super RGB barvy
- Zvuk při zmáčknutí klávesy
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení herní klávesnice Niceboy ORYX K500X. Pěkný den, Niceboy
- Ergonomie
- Programovatelnost
- Velmi dobre zpracovani, klavesnice netancuje po stole
- Chvili trva nez se naucite znovu psat
- Nemoznost jednoduse zmenit switche
U TV LG fungovala na první zapnutí
- nízkoprofilové klávesy
- dobře se píše
- dvouřádkový enter
- podsvícení numlock a capslock trvá jen chvíli
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »