Nejnovější recenze ze sekce Klávesnice
CZC.Gaming Hexblade CZCGK1000W
LSoft
Přidáno: 2. listopadu 2024
(naposledy upraveno 3. listopadu 2024)
- příjemný chod kláves
- relativně tichá na to, že je mechanická
- hodně variant podsvícení
- "Duhové" podsvícení log z levé a pravé strany klávesnice nejde vypnout, ikdyž se podsvětlení vypne úplně, prostě se tam furt pozvolna střídají barvy duhy, což mě docela iritovalo. Pošéfoval jsem to černou elektrikářskou izolační páskou :)
- budu si muset zvyknout na jednořádkový enter, byl jsem zvyklý na dvouřádkový
- spínače kláves mají takový zvláštní "pružinový" dozvuk, ale pořád lepší, než příšerný rachot non-silent spínačů kláves (Niceboy ORYX K610 Chameleon, to byl rachot, až mi praskaly žilky v mozku :D )
- možná drobnost - české rozložení kláves je skutečně pouze české. Pokud budete hledat původní anglické rozložení, kupř. hranaté nebo složené závorky, tak ty tam nenajdete
Z mechanických klávesnic, co mi prošly rukama, je takhle zatím ta nejtišší. Moc jsem jich sice nezkoušel, ale i tak OK.
Funguje bez problému, píše se na ní dobře a pohodlně. Doklep kláves je jasný a čistý, člověk si je jistý, že tam to písmeno bude :)
- Klávesnice je podsvícená
- Je vhodná pro práci i gaming
- Je drátová
- cena a kvalita
- Naprostá spokojenost
Naprostá spokojenost. Moje první mechanická klávesnice. Zpracování je na špičkové úrovni. Design klávesnice perfektní. Nastavení, podsvícení a odezva kláves, prostě bomba. Všem vřele doporučuji
- Funguje. Už mám druhou v rodině.
- Výborná office klávesnice.
- krátký levý shift
Membránová, přípojení přes usb kabel (je tenký a nepřekáží), klávesy střední výšky a dobře se na nich píše a nejsou hlučné.
Multimediální a office klávesy fungují ve Windows bez problému. Kolečko hlasitosti a mute - super věc.
Toto je třetí nákup stejného modelu za posledních x let, jen je přidávám k novým pc nebo beru do kanclu - všechny stále funkční. Jedno mínus - nechápu Dell co ho vedlo ke zkrácení shiftu (jo nacpat tam klavesu s lomitkem :-). Přitom jiné jazykové mutace mají levý shift široký. Dell sakra funguje to, tak na to nešahej a hlavně to neměň!
- rozložení kláves
- bezdrátové připojení
- přepínání připojených zařízení
- laciný plastový vzhled i "feel"
- velmi slabá zpětná vazba od spínačů
- AA baterie místo akumulátoru
Kupoval jsem jako náhradu za Surface Ergonomic Keyboard, což byla nejlepší pracovní klávesnice, kterou jsem kdy měl. (Ta se u nás snad ani nikdy neprodávala a Microsoft ji už bohužel přestal vyrábět.) Zároveň jsem si nedávno pořídil Logitech MX Keys a tak trochu jsem doufal, že tahle klávesnice bude taková "MX Keys" v ergonomickém provedení. Bohužel ale její kvalita zdaleka není tak vysoká. K860 působí velmi lacině a "plastově". Takový vzhled a pocit ze psaní bych čekal u klávesnice za pár set korun. Dále mi vadí slabá zpětná vazba od stisku klávesy. Obě zmíněné klávesnice při stisku lehounce "cvakly", opravdu jen lehce, ale byla to znatelná zpětná vazba. Ta mi tady chybí, přesné místo stisku spínače prakticky není poznat. Bohužel se mi na ní pracuje hůře než na MX Kyes, takže ji vrátím. Vypadá to, že opravdu kvalitní ergonomická klávesnice dnes neexistuje.
Klávesnice pro syna, nedokážu zhodnotit, ale předpokládám, že když si ji vybral a jinou nechtěl, že je kvalitní a dobrá
- Klavesy jsou tuhe a vynechavaji
Je to klavesnice za stovku, funguje, ale na bezne pouziti to neni.
- Dobrý poměr cena a kvalita
- Funguje
- super
- vynikající klávesnice, krásně se s ní pracuje
- Kvalitní pohodlná klávesnice.
- Fajn klávesnice za dobrou cenu
- Sice má US rozložení kláves, ale to mi nijak nevadí
- RGB podsvícení
- Plnohodnotná klávesnice
- Nemá podsvícení jednotlivých kláves
- nemá diodu na numerickou klávesnici
- hezky zvuk pro hry je dobry
- Velká kvalita zpracování
- Pěkné podsvícení
Hlasita mechanicka klavesnice, ma snizeny dosah a mezery mezi jednotlivymi klavesami jsou male, ale samotne klavesy jsou vetsi nez na me puvodni klavesnici, cimz prodluzuji delku nutnou pro dosah na jednotlive klavesy oproti me puvodni klavesnici.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »