Nejnovější recenze ze sekce Klávesnice
- festovní klávesnice
- kvalita zpracování
- příjemné tlačítka
asi nejlepší klávesnice, kterou jsem měl.
- nenašel jsem nevýhody
- pro moje domácí použití mi vyhovuje
Ok, mám už třetí klávesnici.
Cvakání je hlasité
Produkt splňuje zcela schopnosti pro co je určen. Funguje ihned po připojení k počítači. Není potřeba nic nastavovat. Klávesnice je střední velikosti a působí kvalitním zpracováním. Zdvih kláves je příjemný.
To co jsem očekával jsem obdržel.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení bezdrátové klávesnice Niceboy OFFICE K10 Comfort.
Pěkný den. Niceboy
Výborně se na ní píše
Střední kvalita s docela slušným hodnocením zákazníků odpovídá ceně.
- Podsvícení tlačítek včetně písmen
- Bílé podsvícení, 3 úrovně jasu
Spokojen, doporučuji.
- nízké klávesy
- dobrá citlivost
- nekvalitní gravírování písmen
- celkově potisk nic nevydrží
Za tuto cenu není kvalita znaků kláves odpovídající
Ok, funguje. Mám už třetí.
- top klávesnice na hraní
- dlouhý kabel
- dlouhý kabel
TOP extra klávesnice na hraní, nastavitelná opěrka ruky, klávesy v dosahu, thumb pad ideální - mám ruku 21-9. Nastavení kláves, podsvícení, maker je v appce přehledné, druhé nejlepší po sw od Steelseries.
ok
- Robustní konstrukce, na stole sedí jako přibitá, lehký chod kláves, akorát si člověk musí zvyknout na její kompaktní rozměr, ale s tím jsem počítal ...
- Robustní konstrukce, žádný kousek plastu, na stole se ani nehne ...
- Při zapnutém podsvícení pískala na vysoké frekvenci ... asi vada konkrétního kusu ... vracel jsem ji ...
- Klasická klávesnice, vše akorát nadosah
- Příjemný vzhled a "feeling" kláves
- Neveselý první dojem - zapojíte a bliká červený stroboskop.
- Otřesný stav funkčnosti "multimediálních" a "Fn+..." kláves: 1. polovina z nich vůbec nefunguje, mačkáte a nic se neděje, 2. Tlačítko "Home" funguje v různých situacích různě, 3. Kvůli firmware klávesnice dvakrát po sobě zatuhl počítač (hard reset).
- Příšerně blbě umístěná levá část "Multimediálních" kláves - pořád místo ESC sahám na ně. Úplně nejvíc levá horní klávesa odjakživa je a má být Enter.
- Podsvícení je řešené jen několika LED na dolním konci klávesnice - NEJSOU podsvíceny jen jednotlivé znaky na klávesách! V praxi buďto spodní řada kláves trochu oslňuje, anebo si osvícení ztlumíte, ale pak už se ztrácí podsvícení u horní řady a znaky jsou hůře vidět.
- Nejsou naopak vůbec podsvícené Multimediální klávesy, zejména Mute a Volume +/- vpravo nahoře by si to zasloužily.
- Kontrolní LED pro Num, Caps a Scr je nepříjemně ostrá modrá, čemuž se v dnešní době už docela divím. Utlumil bych a změnil barvu do červenějšího spektra.
- Manuál v krabici je knížečka s absolutně nečitelným titěrným fontem - to jako vážně??
Nechci jí ani zadarmo, okamžitě vracím. Mohla to být vynikající klávesnice, ale jako zákazníci byste nikomu něměli dělat kontrolu kvality... a za vlastní peníze! Ostuda, těmhle klávesnicím se zdaleka vyhněte. Možná za x měsíců nebo let to vychytají, zatím vyhozené peníze. Dyzajnujou to asi 10letý děcka někde v Číně a je to poznat. Jedna hvězdička za příjemný povrch kláves. Co vydrží potisk a provoz je jiná otázka, leč vypadá to až moc lacině.
- Jasné a přesné stisky kláves vyznačující se slyšitelným cvaknutím
- Dobře podsvětlené klávesy a s češtinou. Vhodné pro hraní i pro práci.
- Hodně důležitých tlačítek pro rychlé obsloužení funkcí v operačním systému.
- Nylonem opletený usb kabel
- Opravdu těžká. Tipnul bych si víc než jeden kilogram.
98% herních podsvětlených klávesnic má pouze US layout kláves. To nechci. Nevhodné na práci. Tato klávesnice Hama je velmi dobrá světlá vyjímka která má vše co potřebuji. Byla pro mě jasnou volbou. Leč na Alzáči ještě za starou cenu. Již se dá sehnat podstatně levněji. Ale nelituji nákupu. Jsem spokojený.
- Opravu tenká a lehká
- Dlouhá výdrž knoflíkových baterií
- Tichý chod kláves
- Bezproblémové spojení s iPad Pro M4
- Fungují všechny iPadOS zkratky i funkční klávesy
- Magnetické víčko drží dobře jak v zavřeném tak v otevřeném stavu
Doporučuji si v nastavení HW klávesnice namapovat CapsLock na globus. Při spárování s iPadOS držte dohromady F1+fn+O Dojde tak k uložení rozvržení kláves pro MacOS. Anglické rozvržení nevadí, prsty píšou automaticky. S FaceId je pak velmi pohodlné odemčení tabletu dvojím stiskem libovolné klávesy.
Gordon R260
Přidáno: 24. září 2024
(naposledy upraveno 24. září 2024)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- Pěkné podsvícení
- Nekvalitní plast
- Pohybuje se po stole
- Hlasité tlačítka
Klávesnice je opravdu nekvalitní. Někdy se dokonce musí zmáčknout dvakrát jedno tlačítko aby nějak zareagovala. Podsvícení se po dvou hodinách i vypíná. Nesouvisí s popisem. Dále klávesnice obsahuje nožičky, které se jen při malém zatlačení rozbijí. Klávesnice je maximálně jen na ozdobu a ne každodenní použití. S klávesnicí nejsem vůbec spokojen. Chápu, že za tu cenu nešli dělat zázraky, ale aspoň do popisu napsat věci co s tím souvisí.
- Je to 3. klávesnice této značky a zatím jsem spokojen.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »